NYHET - NÄTVERK & MÖTESPLATSER

Trä & Teknik flyttar till augusti 2021

Mässan Trä & Teknik på Svenska mässan i Göteborg, som skulle ha hållits 8-11 september i år, flyttas till den 24–27 augusti nästa år. Detta på grund av osäkerhet kring coronaviruset.

1 juni 2020
Trä & Teknik 2021 flyttas fram till 2022
Foto: Boel Ferm

Så här besrkiver Trä & Teknik på sin webbplats:

"Coronaviruset har fått konsekvenser i en utsträckning som få kunnat föreställa sig. Efter att ha fört dialog med utställare, intresseorganisationer och partners har vi kommit fram till beslutet att flytta mässan till den 24-27 augusti 2021. Samtidigt som vi beklagar att vi inte kan ses fysiskt i år, är vi nu i full gång med att ställa om årets innehåll och planera för nytt så att du kan ta del av en ännu bättre mässa nästa år."