Det här får du som medlem
Branschanpassade kollektivavtal
Ett kollektivavtal underlättar för dig att hålla ordning på de arbetsrättsliga frågorna och kan vara en avgörande faktor vid t ex rekrytering och upphandling. TMF förhandlar fram kollektivavtal för trä- och stoppmöbelindustrin och har GS-facket, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna som arbetstagarpart.
Personligt stöd i chefs – och arbetsgivarrollen
Personligt stöd i chefs – och arbetsgivarrollen
Medlemskapet fungerar som en trygg försäkring som ger dig stöd i chefs– och arbetsgivarrollen. Våra medarbetare är experter på avtalen, känner motparterna, kan branschen och hjälper dig i såväl lokala och centrala förhandlingar som i eventuella domstolsprocesser.
Branschnätverk
TMF arrangerar och bjuder in till många olika mötesplatser i form av nätverksträffar, temadagar och möten där branschkollegor får möjlighet att nätverka och utveckla sin roll på företaget. Ett exempel är TMF:s hållbarhetsnätverk och exportnätverk.
Kompetensutveckling av dig och dina medarbetare
Trä- och Möbelföretagen arrangerar seminarier i aktuella frågor, kurser och utbildningar för att höja din och dina medarbetares kompetens. Bland våra kurser hittar du bl. a utbildning i grundläggande arbetsrätt, kollektivavtalskurs, Globala målen, ABM07.
EPD-verktyg & EPD-granskning
Ta del av en framtagen EPD-vägledning samt utbildningserbjudanden för våra olika EPD-generatorer. Du kan även få rabatt på EPD-granskning.
Rabatt på monteryta på möbelmässan
Som medlem i TMF har du rabatt på monteryta på årliga mässan Stockholm Furniture Fair.
TMF RABATT
Vi kan erbjuda dig som är medlem i Trä- och Möbelföretagen att göra dina inköp genom TMF RABATT– en kostnadsfri förmån för TMF:s alla medlemsföretag.
Medlemsavgift

Avgiftssystemet bygger på två parametrar; lönesumma och omsättning. I avgiften ligger också avgift för medlemskapet i Svenskt Näringsliv som redovisas separat. Observera att avgiften är preliminär då denna årligen beslutas av föreningsstämman.
Klicka vidare för fler detaljer.

Där hittar du även en räknemodul för att hjälpa dig med avgiftsberäkningen.

Våra medlemsförmåner
1
Cybersäkerhet
I rapporten ”Cybersäkerhet i Sverige – hot, metoder, brister och beroenden” sammanställs olika rekommendationer för hur man kan jobba med cybersäkerhet; innehåll som primärt riktar sig till myndigheter, kommuner och regioner men som även kan användas av organisationer och företag.
2
Juridisk rådgivning
Juridisk rådgivning blir allt viktigare för företag. För medlemmarnas räkning har TMF tecknat avtal med tre advokatbyråer som erbjuder spetskomptens inom ett flertal specialistområden.
3
Kredithantering
TMF har ett ramavtal med Intrum för att hjälpa våra medlemsföretag att utföra en så kostnadseffektiv och smidig inkassohantering som möjligt ifråga om sena kundfordringar.
4
Medlemsförsäkringar
Via TMF och våra samarbetspartners har vi tagit fram försäkringslösningar som är anpassade till trä- och möbelindustrin och med villkor och premier som är konkurrenskraftiga.
5
EPD-verktyg & EPD-granskning
TMF:s vision är att ge våra medlemmar verktyg samt kunskap så att de kan styra sina produkter mot ett minskat miljöavtryck med hjälp av olika EPD-generatorer eller konsulter för stöd.
Ta del av vår framtagna EPD-vägledning samt utbildningserbjudanden för våra olika EPD-generatorer. Du kan även få rabatt på EPD-granskning.
6
Rabatt på monteryta på möbelmässan
Som medlem i TMF har du rabatt på monteryta på årliga mässan Stockholm Furniture Fair.
7
TMF RABATT
Vi kan erbjuda dig som är medlem i Trä- och Möbelföretagen att göra dina inköp genom TMF RABATT– en kostnadsfri förmån för TMF:s alla medlemsföretag.

Medlemsförmåner - sänk kostnader via våra ramavtal

Som medlem i TMF får du möjlighet att ta del av de ramavtal som vi förhandlat fram inom diverse områden. Genom ramavtalen ska våra medlemsföretag kunna spara pengar och få hjälp att hitta kunniga leverantörer. Som medlem i TMF har du tillgång till många olika typer av förmåner och rabatter.

Titta gärna närmare på till exempel på TMF: s inköpsrabatter på allt i från drivmedel till kontorsvaror via TMF Rabatt; tmfrabatt.se, samt ramavtal med juridisk spetskompetens inom olika områden.

Du tar själv kontakt med respektive företag eller organisation där TMF har slutit förmånliga avtal för dig som är medlem - men har du generella frågor om TMF:s övriga erbjudanden kontaktar du vår medlemsservice.

Förmånerna presenteras nedan.
Avtalssignering
Samarbetsavtal
TMF kan - enligt särskilda avtal - samverka med företag som levererar varor och/eller tjänster till aktiva medlemmar i förbundet eller som utför sådan verksamhet som gagnar branschen.
Läs mer om samarbetsavtal
TMF logotyp medlem jpg
TMF - en del av Svenskt Näringsliv
Trä- och Möbelföretagen, TMF, är – tillsammans med 49 medlemsorganisationer – en del av Svenskt Näringsliv och därmed är vi också den ledande företagarorganisationen i Sverige med totalt cirka 60 000 företag. Ett medlemskap hos oss innebär att ditt företag även är medlemsföretag i Svenskt Näringsliv.
Läs mer här
Medlemskonto på tmf.se
 • Hur skapar jag ett medlemskonto?
  1. Klicka på Logga in uppe i högra hörnet
  2. På popup-fönstret, klicka på "registrera här"
  3. Ange sedan ditt företags organisationsnummer samt medlemsnummer i
   TMF.
   Medlemsnummer hittar du på din faktura, alternativt kontakta medlemsregistret@tmf.se
  4. Klicka på gå vidare
  5. Ange önskade uppgifter.
   Observera att din e-post blir ditt användarnamn. 
   Och - lösenordet kräver minst sex tecken (siffror eller bokstäver, versaler eller gemener spelar ingen roll).

  Vid inloggningsproblem - kontakta medlemsregistret@tmf.se.