Framtiden är i dina händer

Funderar du på att välja ett program inom inredning, trä och teknik? Det är helt rätt för dig som vill skapa, utmana och designa i en framtidsbransch fylld med spännande karriärer. När du går Hantverksprogrammet, Teknikprogrammet eller Industritekniska programmet får du antingen automatiskt högskolebehörighet eller möjlighet att läsa in det, om du vill kunna plugga vidare efteråt. Efter examen är du därför redo att börja jobba direkt, starta eget eller plugga vidare. Det är vad vi kallar att inte stänga några dörrar till framtiden, utan bygga sina egna.

Är du osäker på ditt gymnasieval?

Funderar du på att gå en utbildning inom inredning, trä eller teknik?

Länktips
TMF.se
TMF är bransch- och arbetsgivarorganisationen för hela den träförädlande industrin och möbelindustrin i Sverige.
Allastudier.se
En komplett guide till studier. Sveriges skolor och utbildningar är samlade så att blivande utbildningsdeltagare lätt och snabbt kan hitta en favoritutbildning eller få en överskådlig lista över dessa.
Stiftelsen Svensk Industridesign
SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign, arbetar för att design ska användas i allt innovations- och förändringsarbete, SVID sprider kunskap om designmetodiken i såväl privat näringsliv som offentlig sektor.
Gymnasium.se
Gymnasium.se är till för dig som söker efter ett gymnasieprogram som passar just dig. Du kan söka bland alla Sveriges gymnasieskolor lätt och snabbt.
GymnasieGuiden
Information, vägledning, tester - allt om gymnasievalet