NYHET - PRISER & UTMÄRKELSER

Dags att nominera till Arbetsmiljöstipendiet 2021

Har du en chef eller ett skyddsombud som inspirerat till bättre arbetsmiljö under året som gått, och som kanske betytt extra mycket under de speciella omständigheter som pandemin inneburit? Nu är det dags att nominera till Arbetsmiljöstipendiet 2021.

6 april 2021
Dags att nominera till Arbetsmiljöstipendiet 2021
Foto: Mostphotos

Arbetsmiljöstipendiet har delats ut av Prevent sedan 1994. Det går till chefer och skyddsombud som jobbar på privata företag och som aktivt arbetar för att utveckla och förbättra arbetsmiljön, antingen den fysiska eller den psykosociala. Stipendiesumman är på 15 000 kronor vardera och tanken är att pengarna ska användas för utbildning inom arbetsmiljöområdet.

Nomineringstiden för 2021 års stipendium pågår fram till 31 maj.
Årets vinnare utses i september och prisutdelningarna sker i oktober.

Läs mer om stipendiet.
Nominera här.