NYHET

TMF lanserar ny webbplats

Nu lanserar TMF en ny webbplats med tydligare struktur, ny design samt förbättrad sök och navigering.

11 oktober 2022
Tangentbord
Foto: Pixabay

Nya tmf.se utgår från uppdaterade användarbeteenden för att göra det så enkelt som möjligt för dig som besökare att hitta relevant information. Det sker bland annat med en ny tydligare struktur som tillgängliggör både våra tjänster och vår expertis inom såväl arbetsgivarservice som bransch och näringspolitik.

TMF:s medlemsföretag kommer även att mötas av en arbetsgivarguide med ny funktionalitet där det blir lättare att ta del av guider och checklistor i alfabetisk ordning samt att kunna filtrera fram innehåll baserat på ämnen. Den nya arbetsgivarguiden har även ett förbättrat sök och som medlem kommer man att kunna bokmärka sidor för att enkelt återkomma till sina vanligaste sökningar.

TMF:s bransch- och näringspolitiska verksamhet har också utvecklats på webben, bland annat för att lyfta fram vår branschstatistik och våra olika näringspolitiska frågor. Via din branschgrupp kan du även få överblick över statistik, guider, blanketter samt senaste branschnytt – relaterat och anpassat för just dig och ditt område.

Medlemsföretag med befintliga medlemskonton kommer att kunna logga in med sina tidigare inloggningsuppgifter precis som vanligt.
Är det första gången du loggar in hos - klicka på Logga in-knappen i övre högra hörnet och registrera medlemskonoto.

Välkommen till nya tmf.se!

Saknar du något? Mejla oss!
Som vanligt när en webbsida görs om och utvecklas kommer det finnas saker som du som besökare reagerar på. Har du frågor eller saknar något, mejla info@tmf.se!
Vi finns till för dig!