NYHET - ANSTÄLLNINGENS UPPHÖRANDE

Fullt hus när TMF gick igenom vad som gäller vid arbetsbrist

Vi lever i tuffa tider vilket innebär att många företag tvingas dra ned på kostnader. TMF:s experter Anna Freij, förhandlingschef och Ambjörn Wahlberg, företagsrådgivare och arbetsrättsjurist guidade via Teams över 100 deltagare genom arbetsbristprocessen under en timmes tid. Från förberedelse till efterarbete via förhandling täcktes ämnen som vad för information som är viktig att inkludera i processen och vilka undantagsregler som gäller för branschen.

7 februari 2024
arbetsbrist, webbinarium
Foto: TMF

Webbinarier är en återkommande del av TMF:s informationsarbete där digitala möten ger möjlighet för våra medlemsföretag att hålla sig uppdaterade om branschfrågor. På vår hemsida under ”kalender” hittar du kommande digitala träffar och har där möjlighet att anmäla dig för framtida tillfällen.

Om du missade webbinariet går det att se det i efterhand och du kan även ladda ner presentationsmaterialet. Se länkar nedan. Du behöver vara inloggad på våra medlemssidor för att ta del av innehållet.