NYHET - ÅRSMÖTE

Stjärnfyllt på TMF:s årsmöte

När TMF samlar branschen den 4 maj för första fysiska årsmötet sedan 2019, blir det inte bara branschgruppsmöten, inspirerande föreläsningar eller möten med kollegor. Under årsmötesmiddagen delar TMF för första gången ut det instiftade priset TMF Nova – i tre kategorier – ett pris som ges till medlemsföretag som är vägledande, ligger före andra företag i branschen och som kan inspirera andra genom sitt sätt att arbeta och tänka. Dessutom delas det ut en TMF Hedersnova – till en person som; via lång gärning eller via en avgörande påverkan på trä- och möbelindustrin, kommit ifråga.

3 maj 2022
TMF NOVA
Foto: TMF

Vinnarna presenteras med textt, bild och motivering den 5 maj.

När det gäller föreläsningsprogrammet inleder Ami Hemviken, känd föreläsare inom beteendevetenskap, påverkan, relationer och kommunikation. Därefter låter fotografen Mattias A. Klum oss följa med när han i ord och bild berättar om sina resor i världen. Dagen avslutas med mingel, mat, dryck och underhållning med Tobias Persson, rutinerad och uppskattad ståuppkomiker.

Mer om TMF Nova - tmf.se/tmf-nova
Mer om TMF:s Årsmöte - tmf.se/arsmote2022