NYHET - MÄSSA

Trä & Teknik 2021 flyttas fram till 2022

Under måndagen kom beskedet att mässan Trä & Teknik vid Svenska Mässan i Göteborg ställas in 2021 och flyttas till nästa år.

8 mars 2021
Trä & Teknik 2021 flyttas fram till 2022
Foto: Boel Ferm

Så här kommenterar Trä & Teknik beslutet:

"Vår förhoppning har in i det sista varit att kunna genomföra Trä & Teknik 2021, samtidigt har vi stått redo att ompröva denna plan om situationen skulle kräva det. Med respekt för den tid och de resurser ni har lagt ned, så har vi löpande haft en dialog med många av utställarna, intresseorganisationer och partners för att i största möjliga mån fatta ett gemensamt beslut kring genomförandet. Utifrån rådande omständigheter och fortsatt gällande restriktioner från Folkhälsomyndigheten har vi kommit fram till att ett genomförande av Trä & Teknik 2021 inte är möjligt. Trä & Teknik arrangeras istället åter igen, enligt ordinarie intervall, den 30 augusti - 2 september 2022.

Det är självklart ett tråkigt beslut, men vi arbetar för fullt med att hitta alternativa lösningar på hur vi kan ställa om årets innehåll till ett digitalt alternativ och planera för nytt – så att du kan ta del av en ännu bättre mässa nästa år."