NYHET - MÖBLER

Zilenzio USA-satsar via partnerskap med Allsteel

Förra veckan – parallellt med ett webbinarium samt presskommunikation – offentliggjordes Zilenzios partnerskap med det amerikanska kontorsmöbelföretaget AllSteel Inc. Samarbetet kommer att leda till flera inredningsprojekt på den nordamerikanska kontinenten. Och senare i år ska dessutom Zilenzio flytta till Chicago för att etablera exportsatsningen på plats.

22 januari 2021
Zilenzio USA-satsar via partnerskap med Allsteel
Foto: Focus Pod, Zilenzio

Vad gjorde att ni nu lyckats ta er in på den amerikanska marknaden?
- Första steget var via Norm Architects, från Köpenhamn. De har designat flera produkter åt oss samt åt Allsteel i USA. Allsteel fick syn på våra akustikmöbler på Norms webbplats, och sedan tog de kontakt med oss. Vi sa faktiskt nej tack vid ett par tillfällen först, för vi kände att Zilenzio som organisation inte var redo att ta det stora steget att börja sälja och leverera i USA.

Zilenzio har redan i dag export runtom i Europa. Men chansen att etablera sig i USA kommer att göra mycket även för annan export.

– Den resan vi gör med Allsteel nu kan vi lära utav och använda på andra marknader som vi vill satsa på, berättar Marie Lindqvist-Pahlstad.

Läs mer om export samt Zilenzio i kommande nummer av Trä & Möbelforum.
Läs merzilenzio.com/sv samt allsteeloffice.com.