NYHET

Så kommer du åt exklusivt medlemsmaterial

Den 12 oktober lanserade Trä- och Möbelföretagen, TMF, ny webbplats som utgår från uppdaterade användarbeteenden för att göra det så enkelt som möjligt för dig som besökare att hitta relevant information. Det sker bland annat med en tydligare struktur som tillgängliggör både våra tjänster och vår expertis inom såväl arbetsgivarsstöd som branschutveckling och näringspolitik. En ansenlig del av det medlemsmaterial som erbjuds – guider, rapporter och arbetsgivarblanketter kräver dock medlemskonto.

30 november 2022
Inloggning
Foto: Pixabay

- Vi vill att våra medlemsföretag ska känna att de verkligen får det stöd de behöver –    därför är det viktigt för oss att ständigt utveckla, förbättra och förenkla funktionerna på webbplatsen. Har man bara tillgång till sina inloggningsuppgifter finns det mycket material att ladda ner och tid att vinna, säger Mikaela Pietrzak, kommunikatör på TMF.

- För att kunna ta del av medlemsspecifikt material krävs det att man har ett medlemskonto. Men, det är inte alltid lätt att hålla reda på inloggningsuppgifter och har man aldrig loggat in tidigare så kan tröskeln kännas hög.

Hur vet jag om jag har ett medlemskonto? 

Om det var länge sedan du loggade in, eller om du är osäker på om du har ett konto sedan tidigare, mejla medlemsregistret@tmf.se så får du svar. Notera att du kan ha obegränsat antal medlemskonton knutna till ett medlemsföretag – du blir unik via ditt användarnamn och ditt valda lösenord (läs mer nedan).

Medlemsföretag med befintliga medlemskonton kommer att kunna logga in med sina tidigare inloggningsuppgifter precis som vanligt. 

Hur skapar jag ett nytt medlemskonto?

För att registrera ett medlemskonto krävs det att ditt företag är medlemmar i TMF.

 • Klicka på Logga in uppe i högra hörnet
 • I pop up-fönstret, klicka på "Registrera här"
 • Ange sedan ditt företags organisationsnummer samt medlemsnummer i
  Medlemsnummer hittar du på medlemsfakturan, men du kan även mejla till medlemsregistret@tmf.se för att ta reda på det.
 • Klicka på ”Gå vidare”
 • Ange önskade uppgifter och tryck på ”Aktivera konto”. 
 • Därefter får du ett bekräftelsemejl med länk för att komma vidare (bekräftelsemejlet kan hamna i skräpposten så håll koll även där)
 • Observera att din e-post blir ditt användarnamn
  Och - lösenordet kräver minst sex tecken (siffror eller bokstäver, versaler eller gemener spelar ingen roll).

Jag har glömt mitt lösenord, hur gör jag då?
Gå till inloggningen och klicka på Glömt ditt lösenord? Då skickas ett nytt lösenord direkt till din angivna e-postadress.

Jag kan inte logga in med mina inloggningsuppgifter?
Vid inloggningsproblem - kontakta medlemsregistret@tmf.se.