NYHET

TMF:s förhandlingschef blir ny vd på Grafiska Företagen

TMF:s förhandlingschef Eva Glückman kommer från och med årsskiftet att tillträda som vd för Grafiska Företagen och efterträda Ravindra Parasnis som valt att gå i pension. Eva har varit förhandlingschef på TMF och Grafiska Företagen sedan 2014.

7 oktober 2021
Foto: Juliana Fälldin

- Jag vill verkligen lyfta fram de stora och viktiga insatser Eva Glückman gjort för TMF:s medlemsföretag, säger TMF:s vd David Johnsson i en kommentar. Hon har också på ett fantastiskt vis förenat och byggt upp TMF:s och Grafiska Företagens gemensamma arbetsgivaravdelning med all de utmaningar detta har inneburit. Tack vare Evas engagemang, lojalitet och djupa kunskaper har hon, tillsammans med sina medarbetare, framgångsrikt förnyat verksamheten och genomfört en rad lyckosamma avtalsförhandlingar under mycket komplicerade omständigheter. Jag vill önska Eva stort lycka till i de framtida arbetsuppgifterna och ser mycket fram emot att samarbeta med henne i den nya rollen.