NYHET

Johan Bynell ny vd för Hjältevadshus

Den 1 januari 2020 tillträdde Johan Bynell som ny vd på husföretaget Hjältevadshus. Johan ersätter Stefan Lind som varit interims-vd under rekryteringsprocessen. Som ny vd ser Johan utmaningarna som just nu berör hela branschen, men också de stora möjligheterna för Hjältevadshus att kombinera sin långa erfarenhet med digitalisering och framtidens sätt som kunderna vill köpa hus på.

8 januari 2020
Johan
Foto: TMF

Johan Bynell kommer närmast från det egna konsultbolaget där han stöttat större bolag kring försäljning och hur de genom strukturerat försäljningsarbete också kan förbättra affären i stort. Han har en bakgrund inom IT med ledande roller inom mjukvarubolag som Hewlett Packard, ReachMee och Microsoft Sverige.

- Jag har min operativa tyngd inom IT men när jag varit inne och konsultat har det varit inom flera olika branscher. Framför allt har jag en stark känsla för affären och hur man kan förbättra den. Mitt starkaste kort är absolut inom försäljning och hur man genom det, tillsammans med gott ledarskap, kan bygga bolag och få dem att växa på ett sunt och bra vis, säger Johan Bynell.

- Det är ett utmanande läge för branschen överlag just nu, men jag ser att Hjältevadshus har en enorm möjlighet framåt. Jag är en ledare som tycker om förändringsresor och att utmana traditionella sätt att göra saker på. Byggsäkerheten i kombination med den historia man har och det stora kunnande som finns i bolaget är något fantastiskt fint som vi ska göra något riktigt bra av. Något som verkligen triggar mig är att se hur vi kan kombinera den traditionella verksamheten med det sätt kunder vill köpa hus på i framtiden och hur vi som bolag kan ligga i framkant där.

Källa: Pressmeddelande