Trä & Teknik-mässan

Trä & Teknik 2021 flyttas fram till 2022
Foto: Boel Ferm

Trä & Teknik är samlingsplatsen i Norden för dig som på något sätt arbetar med och använder trä i din verksamhet. Mässan visar upp och sprider kunskap om träets alla användningsområden. Här möts näringsliv, leverantörer, politiker och akademi för att gemensamt säkra en lönsam framtid inom träindustrin.

Mässan lockar årligen cirka 8000 besökare och 230 utställare till Svenska Mässan i Göteborg. Här får du ta del av b.la stora och små företag och hur de tar sig fram på marknaden, effektiva lösningar inom produktion samt ny teknik. Mötesplatsen samlar alla som utvecklar, driver och arbetar med trä och spänner över hela bredden – råmaterial, sågverk, möbelsnickeri, utvinning av nya material, export till att bygga i trä, produktion och forskning.

Besök Trä & Teknik-mässan för att nätverka och få kunskapsutbyte från träindustrin, uppdatera dig om ny teknik och upplev de senaste nyheterna från ledande leverantörer från branschen. Ta tillfället i akt och knyt viktiga affärskontakter.

TMF har varit samarbetspartner de senaste upplagorna och ställer varje år ut med egen monter och belyser ett aktuellt tema. Här kan du diskutera och mingla med våra experter på TMF specialområden.

Som medlem får du ta del av medlemsexklusivt innehåll

  • Vi ger dig ett effektivt stöd som chef. Tillsammans bygger vi din kunskap.
  • Ta de lav branschanpassade kollektivavtal som underlättar vardagen
Glömt lösenord?
Felaktiga inloggningsuppgifter
Du loggas in