28 nov.

Byggmaterialdagen 2023

28 november, 08:30 - 17:00
Stockholmsmässan, Älvsjö
Byggmaterialdagen 2023

Tillsammans med Stockholmsmässan bjuder Byggmaterialindustrierna in till en heldag om aktuella frågor och dialog om möjligheter och utmaningar. Temat för Byggmaterialdagen 2023 är innovation för hållbart byggande. TMF:s Martina Hallgren, projektledare på Bransch & näringspolitik med fokus på bygginredning, ingår i programgruppen.

Krisberedskap, nya regler, cirkulära flöden, digitalisering och nya krav på energieffektivisering är några av de ämnen som kommer diskuteras under Byggmaterialdagen 2023 som går av stapeln 28 november 2023 på Stockholmsmässan. Från scenen inleds dagen med bostads- och infrastrukturminister Andreas Carlsson tillsammans med Jenny Svärd, vd på Byggmaterialindustrierna.

Byggmaterialdagen arrangeras av Byggmaterialindustrierna och Nordbygg. Det är en samlingspunkt för hela byggsektorn, ambitionen är att skapa dialog mellan arkitekter, kommuner, myndigheter, fastighetsägare, konsulter, entreprenörer, beslutsfattare, forskare, experter, leverantörer av byggmaterial med flera.

Läs mer om eventet.