Digital Produktionsdag

Foto: Träcentrum i Nässjö

Digital produktionsdag är en dag som syftar till att inspirera och ge kunskap kring digitalisering. Under dagen visas det upp vad som finns på området idag, inspiration ges på vad du och ditt företag kan göra inom digitalisering och kanske blickas det till en annan bransch inom produktionsutveckling och produktion för att fånga inspel och influenser som kan vara applicerbara inom trä- och möbelindustrin.

Digital produktionsdag genomförs årligen. Dagen hålls i samband med Trä & Teknik-teknikmässan, vartannat år, och vartannat år hålls dagen fristående.

Läs mer om kommande Digitala produktionsdag här
Se tidigare års arrangemang i menyn till höger

Världen genomgår en digital revolution vilket innebär att företag, kunder och saker kopplas samman i allt snabbare takt. Digitaliseringen ger nya möjligheter för alla – såväl stora som små företag och organisationer. Verksamheter som inte lyckas hänga med går en tuff tid tillmötes, där de riskerar att bli allt mindre relevanta för sina kunder.
För att lyckas gäller det att förstå och kunna ta tillvara på utvecklingen. Om det tidigare var förhållandevis enkelt att förutspå sin omvärld och planera sig till framgång, så gäller nu snarast det motsatta. Du måste numer planera för kontinuerlig förändring och optimera för hastighet.

Hur påverkas din verksamhet av digitaliseringen och vad behöver företaget göra för att ställa om och kunna möta förändrade behov från kunder och anställda?
Digitalisering innebär en global teknikutveckling som skapar nya möjligheter och utmaningar.
Digital transformation är en medveten förändring med det tydliga syftet att möta utmaningarna från digitaliseringen och anpassa verksamheten till en digital värld. Det handlar om att framtidssäkra organisationen genom att förändra erbjudanden och verksamhetsmodeller. Två förändringsprocesser som innebär såväl utmaningar som möjligheter.

Paragraf

Som medlem får du ta del av medlemsexklusivt innehåll

  • Vi ger dig ett effektivt stöd som chef. Tillsammans bygger vi din kunskap.
  • Ta de lav branschanpassade kollektivavtal som underlättar vardagen
Glömt lösenord?
Felaktiga inloggningsuppgifter
Du loggas in