Trähusdagarna 2020

- för modernt trähusbyggande i hållbar utveckling

Välkommen till Trähusdagarna 2020 som i år firar 20-årsjubileum! Trähusdagarna riktar sig till dig som är husproducent, inköpare, tekniker, leverantör av byggmaterial, konsult eller entreprenör och dagarna är förlagda till Elmia i Jönköping.

- Det är jätteroligt att Trähusdagarna växt till en sådan årlig institution, säger Anders Rosenkilde, chef för teknisk utveckling på TMF. Och framförallt har vi lyckats skapa ett event för trähusbranschen där man kan nätverka och skaffa sig kunskap kring branschrelaterad forskning och produktutveckling samt aktuella frågor såsom byggregler och energikrav.

- I år har vi till exempel två representanter från Boverket i programmet. Missa inte tillfället att komma till Jönköping!

Syfte

Syftet med Trähusdagarna är:

  • att sprida information om branschrelaterad forskning, produktutveckling, byggregler etc.
  • att ge konstruktörer kunskap att projektera en byggnad med avsedd funktion och kvalitet.
  • att ge inköpare i trähusbranschen en vidareutbildning i produktkännedom. Det finns många faktorer som påverkar det bästa köpet, t ex kvalitet, logistik och naturligtvis priset.

Målgrupp

Inköpare och tekniker i trähusbranschen, branschens leverantörer, konsulter och entreprenörer

Minimässa

Intresserade företag är välkomna att ställa ut på en minimässa. 

Anmälan & program

Läs mer på kampanjsidan för Trähusdagarna 2020.

Avgift

  • 4 900 kr (exkl. moms) för medlemmar i TMF.
  • 5 400kr (exkl. moms) för övriga.

I avgiften ingår luncher, kaffe samt middag på kvällen den 11 mars på Scandic hotel.

Länk till anmälan

Studenter
Ta chansen att gå konstadsfritt på Trähusdagarna! Denna specialinbjudan riktar sig till dig som är student på universitet eller högskola med inriktning mot byggande som är nyfiken på trähusbranschen och vill mingla i minimässan, lyssna på intressanta föredrag samt träffa framtida arbetsgivare.

Länk till kostnadsfri anmälan

OBS! Begränsat antal platserså först till kvarn gäller. Studentanmälan inkluderar inte middag Dag 1.

Arrangörer

Trä- och Möbelföretagen, TMF, och RISE samverkar i teknik- och regelverksfrågor samt kompetensutveckling. Det är 20:e året i rad som det anordnas temadagar om produkter, system, regelverk m.m. för trähusbranschen. Sedan 2014 är även Vinnväxt-miljön Smart Housing Småland medarrangör.