1.0 Inledning

Inledning
Foto: TMF

Det här är en guide för dig som ska köpa kök- eller badrumsinredning. Syftet är att belysa ett antal faktorer som är bra att tänka på innan du väljer design och leverantör. Frågor som är viktiga att ställa sig är exempelvis hur många som ska använda badrummet/köket, i vilken miljö det ska placeras och vem ska montera? Hur kommer inredningen att underhållas? Behövs ett nytt badrum/kök, eller kan det befintliga renoveras? I denna guide får både du som privat och professionell köpare vägledning i din köpprocess.

Har du som beställare tänkt igenom förutsättningarna från start, kan branschen garanterat ta fram en inredning som är rätt kvalitet för just ditt projekt. Med "rätt kvalitet" menas inte alltid högsta kvalitet, utan snarare kvalitetsnivå i förhållande till funktion och användarmiljö.
Det är istället hur dina behov ser ut som bör styra ditt val av inredning. Därför uppmanar vi till en tät dialog kring ditt projekt med din leverantör.

TMF, Trä- och Möbelföretagen, är bransch- och arbetsgivarorganisationen för hela den träförädlande industrin och möbelindustrin i Sverige. Vi företräder drygt 650 medlemsföretag med över 30 000 anställda. Denna guide har sammanställts av tillverkare av kök- och badinredning inom TMF med förankring hos flera av branschens parter.

Som medlem får du ta del av medlemsexklusivt innehåll

  • Vi ger dig ett effektivt stöd som chef. Tillsammans bygger vi din kunskap.
  • Ta de lav branschanpassade kollektivavtal som underlättar vardagen
Saknar du ett medlemskonto? Registrera här
Glömt lösenord?
Felaktiga inloggningsuppgifter
Du loggas in
Logga in
Registrera webbkonto
Endast för befintliga medlemmar. Bli medlem
Angivet organisationsnummer / medlemsnummer kunde inte hittas i medlemsregistret.
Logga in
Registrera webbkonto
Kontot kunde inte skapas. Kontakta supporten. Ett konto med denna E-post finns redan registrerad. Tips: använd glömt lösenords-funktionen.
Ditt webbkonto har registrerats

Ett medlemskonto har nu skapats och ett aktiveringsmail har skickats till angiven e-postadress.

Klicka på länken för att aktivera ditt konto.

Logga in
Glömt ditt lösenord?
Skriv in din e-postadress nedan så skickar vi ett nytt lösenord till din e-postadress som du sedan kan andra under mina sidor.
Lösenordet kunde inte återställas.
Logga in
Glömt lösenord?
En återställningslänk har skickats till angiven mailadress.