1.0 Inledning

Inledning
Foto: TMF

Det här är en guide för dig som ska köpa kök- eller badrumsinredning. Syftet är att belysa ett antal faktorer som är bra att tänka på innan du väljer design och leverantör. Frågor som är viktiga att ställa sig är exempelvis hur många som ska använda badrummet/köket, i vilken miljö det ska placeras och vem ska montera? Hur kommer inredningen att underhållas? Behövs ett nytt badrum/kök, eller kan det befintliga renoveras? I denna guide får både du som privat och professionell köpare vägledning i din köpprocess.

Har du som beställare tänkt igenom förutsättningarna från start, kan branschen garanterat ta fram en inredning som är rätt kvalitet för just ditt projekt. Med "rätt kvalitet" menas inte alltid högsta kvalitet, utan snarare kvalitetsnivå i förhållande till funktion och användarmiljö.
Det är istället hur dina behov ser ut som bör styra ditt val av inredning. Därför uppmanar vi till en tät dialog kring ditt projekt med din leverantör.

TMF, Trä- och Möbelföretagen, är bransch- och arbetsgivarorganisationen för hela den träförädlande industrin och möbelindustrin i Sverige. Vi företräder drygt 650 medlemsföretag med över 30 000 anställda. Denna guide har sammanställts av tillverkare av kök- och badinredning inom TMF med förankring hos flera av branschens parter.

Paragraf

Som medlem får du ta del av medlemsexklusivt innehåll

  • Vi ger dig ett effektivt stöd som chef. Tillsammans bygger vi din kunskap.
  • Ta de lav branschanpassade kollektivavtal som underlättar vardagen
Glömt lösenord?
Felaktiga inloggningsuppgifter
Du loggas in