NYHET

Nordbygg 2024 - ett viktigt forum för nätverkande

Nordbygg 2024 är i full gång och på mässan deltar flera av TMF:s medlemsföretag. I Byggmaterialhallen kan man besöka bland annat Svenska Fönster och Snidex AB - och så Derome.

29 april 2024
Foto: TMF

Företagets närvaro på Nordbygg har vuxit i takt med att koncernen gjort detsamma och mässan har blivit en självklar plats för Derome att knyta kontakter och visa upp sig.

- När man har en så lång kedja och sån bredd som vi har blir Nordbygg ett bra forum för hela vår koncern att vara på plats och visa upp sig, säger Deromes Hållbarhetschef Anders Carlsson.

Han uppfattar att det i år finns ett stort intresse från mässbesökare att komma till montern och ställa frågor och betonar värdet av att mässan bara hålls vartannat år.

- Nu kan man ladda på och arbeta på ett annat sätt. Vi är här för att visa upp vad vi gör, från skog till färdigt hus med massa erbjudande på vägen.  Många har en bild av att vi bara gör ett segment så detta är ett jättebra tillfälle att dela med sig av vår bredd till ett koncentrat av branschen.  Sen handlar det inte bara om att sälja utan också om att hitta ny kunskap och nya kontakter. Det är inte enkelriktat, säger Anders Carlsson.

Runtom i mässalen dyker ett nyckelord upp i var och varannan monter. Cirkularitet är årets inneord och då är byggmaterialet trä svårslaget. Flera av TMF:s medlemmar finns närvarande på mässan - många av dem dyker också upp som branschexperter på Byggmaterialscenen när TMF bjuder in till dagliga seminarier.

Under invigningsdagen gästades scenen av Annica Lindbäck på Lindbäcks Bygg, och på onsdagen deltog Daniel Kjellson från H-Fönstret i Lysekil samt Andreas Raudvee från Svedbergs.