Hjältevadshus och Trivselhus har bästa besiktningsresultatet

Foto: Hjältevadshus Arbetsmiljö, Hjältevadshus

I husbranschens egen undersökning av nollfelsbesiktningar har Hjältevadshus respektive Trivselhus rankats högst och utsetts till "Årets nollfelsaktör 2019".

Under många år har Gar-Bo, ett försäkringsbolag inom byggrelaterade försäkringar, jobbat med kvalitetsutvecklingen för småhusbranschen och sammanställt och analyserat alla slutbesiktningsresultat. Detta som ett led i att branschen ska bli bättre på att leverera felfria hus till slutkunder.

Undersökningen "Årets nollfelsredaktör" genomför årligen och priset för 2019 delades ut i samband att Gar-Bo firade 30 år och höll en inspiration- och kunskapsdag i Stockholm med Sveriges branschföreträdare.

De två vd:arna för respektive prisade husföretag var givetvis både glada och stolta.

– Det är bra att vi också i objektiva undersökningar som denna får bevis för att Hjältevadshus unika byggmetod inte bara ger smarta och energieffektiva hus, utan även färre problem och en större trygghet för kunderna, säger Stefan Lind, vd på Hjältevadshus, i en presskommentar.

- Vi är oerhört stolta och glada över att vi fått detta pris säger Mikael Olsson, vd för Trivselhus. En stor eloge till alla våra anställda över deras inställning och ambition, men också över ett fruktsamt samarbete med alla våra samarbetspartner och entreprenörer som också ställt upp på vårt kvalitetsarbete. Vi har tagit ett stort steg framåt för båda varumärkena Trivselhus och Movehome under det senaste året och lärt oss att förstå hur viktigt vårt kvalitetsarbete är. Det finns mycket kvar att förbättra, så nu startar nästa fas i vårt kvalitetsarbete, som vi hoppas ska ge våra kunder ännu fler fördelar att välja våra hus.