Grand Slam för BOB Job i New York

Foto: Blå Station BOB JOB, Blå Station

Under ICFF i New York fick BOB Job inte bara en, utan två av de finaste utmärkelserna som designmässan och staden hade att erbjuda. Blå Stations möbelserie vann såväl NYCxDesign Awards som ICFF Constellation Awards.

ICFF Constellation Awards - Best of ICFF
BOB Job vann ICFF Constellation Awards som bästa produkt i kategorin "Seating". ICFF Constellation Awards är initierat av mässans officiella publicist Contract Design - Contract Magazine och delas ut på ICFF mässans första dag för att hylla kvalitet och innovation bland de produkter som visas på ICFF 2019. Priset lyfter fram produkter som bidrar till den moderna designvärlden genom produktdesign och innovation.

NYCxDESIGN Awards - Best of New York Design Week
BOB JOb vann NYCxDESIGN Awards i kategorin "Contract Furniture". Priset delas ut av Interior Design Magazine och ICFF för att hylla framstående bedrifter inom de stora designområdena som arkitektur, interiörer, möbeldesign, belysning och teknik. De produkter och projekt som bedöms och nominerats har visats upp under hela NYC Design Week och inte endast på ICFF mässan.

För två år sedan nominerades BOB till samma pris och i år gick BOB JOB hela vägen och vann. Totalt under NYCxDESIGN Awards 4-åriga historia har Blå Station vunnit 2 gånger, med BOB JOB 2019 och GAP 2018, och har nominerats 3 gånger.