Nyttja medlemsförmån till livsavgörande hjälp

Foto: Pixabay

Nu har TMF fyllt på med bra erbjudande när det gäller medlemsförmåner inom TMF Rabatt. Denna gång gäller det produkter samt utbildning inom första hjälpen och hjärt-lungräddning – kunskap som kan vara livsavgörande.

TMF Rabatt har ett nytt leverantörsavtal med Första hjälpencentrum, forstahjalpencentrum.se. Det är ett rikstäckande företag som jobbar med kvalitetsutbildningar när det gäller första hjälpen och hjärt-lungräddning. Första hjälpencentrum säljer även produkter såsom hjärtstartare och första hjälpen-väskor.

Utbildningarna skräddarsys efter bransch och önskemål samt leds av instruktörer med lång erfarenhet från ambulans- eller akutsjukvård.

Läs mer om rabattavtalet 

Se även följande instruktionsfilmer:
Hjärt-lungräddning - så här gör du
Ambulanssjuksköterskan berättar

För ytterligare frågor;

Kontakta Rickard Lindberg, rådgivare inom arbetsmiljö, säkerhet & hälsa på TMF, rickard.lindberg@tmf.se alt. direkt med Första Hjälpencentrum.