Anna Hernefrid - ny vd på VårgårdaHus

Foto: Pressbild Anna Hernefrid

Sedan den 1 september är Anna Hernefrid ny vd på husföretaget VårgårdaHus. Hon ersätter Per-Erik Bonander som beslutat att gå i pension efter många framgångsrika år i företaget. Anna kommer från IKEA där hon har haft olika ledande befattningar under de senaste nio åren.

Per-Erik Bonander har varit vd på VårgårdaHus sedan 2009 och förklarar framgången och tillväxten med en enkel affärsidé:

- Att bygga ett nytt hem är, för de flesta familjer, en av de största investeringarna man gör. God kvalitet och gott hantverk är därför grundplåten i vårt koncept och något vi fokuserar på varje dag. VårgårdaHus har 47 husmodeller att inspireras av, och varje hus kan anpassas och utformas specifikt för varje kund. Vår vision är att få branschens mest nöjda kunder , säger han i en presskommentar..

Anna Hernefrid har en bakgrund med flera framträdande chefsbefattningar bakom sig, med fokus på marknad och kommunikation.

- Att kunna bidra till ett bättre liv åt alla de som väljer att bosätta sig i ett VårgårdaHus är något som lockar mig i min nya roll. Jag är glad att få möjlighet att vara med på VårgårdaHus fortsatta resa, och ser en stor möjlighet i att fler blir medvetna om vad VårgårdaHus har att erbjuda, säger hon.

VårgårdaHus är en del av norra Europas största husleverantör, HusCompagniet, som levererar närmare 2000 bostäder årligen i Danmark, Sverige och Tyskland, sammantaget.

Källa: Pressmeddelande