Intryck från TMF:s årsmöte

Foto: Stina Stjernkvist Viktoria Knutsson Nilsson, försäljningsdirektör, Svenska Fönster.

Såväl Alexander Bard som Robert Karjel inspirerade årets årsmötesdeltagare och gav tankar och nya vinklingar att ta med sig. Läs vad tre TMF-medlemmar säger.

Viktoria K Nilsson, försäljningsdirektör, Svenska Fönster:
- Alexander Bards föreläsning gjorde intryck på mig. Han har ju en del annorlunda vinklingar på det här med digitaliseringen. Man inser att även om vi tror att vi ligger i framkant kring dessa frågor är det mycket mer att göra. Men det var bra att få höra vi ska satsa på kundrelationerna för där jobbar vi mycket redan.

Peter Torstensson, vd och delägare i Mitab. Foto: Stina Stjernkvist

Peter Torstensson, vd och delägare i Mitab:
- Jag har varit på dessa inspirationsföreläsningar i några år och jag tycker alltid att jag får med mig något. I dag tycker jag att Robert Karjel var fantastisk. Det fanns en igenkänningsfaktor kring hans berättelse om hur man ibland måste hantera oväntade och svåra problemställningar. Jag tyckte om det där med att utgå från vad som är möjligt och inte bara koncentrera sig på vad som kan gå fel.

Stefan Lindbäck, vd och ägare till Lindbäck Bygg. Foto: Stina Stjernkvist


Stefan Lindbäck, vd och ägare till Lindbäck Bygg:
- Föreläsningarna blev som en bekräftelse på att vi jobbar åt rätt håll. Vi vet att vi måste ha ett högre syfte med vår verksamhet som alla kan engagera sig i. De operativa målen får komma därefter.