Bröderna Anderssons är Årets möbelleverantör

- det är andra gången det småländska företaget får priset

Foto: Forum & Status, Bröderna Anderssons

Bröderna Anderssons, Ekenässjön, har utsetts till Årets möbelleverantör av branschorganisationen Färg Möbler och Interiör, FMI. Prisutdelningen ägde rum i samband med Stockholm Furniture & Light Fair i Älvsjö. Det är andra gången som Bröderna Anderssons utses till Årets möbelleverantör – första gången var för fem år sedan.

Branschorganisationen Färg Möbler och Interiör, FMI, delar årligen ut flera priser i samband med möbelmässan. FMI:s pristagare utses av landets möbelhandlare som har en röst var.

I år gick det prestigefyllda priset Årets möbelleverantör till Bröderna Anderssons med följande motivering: 

"Årets möbelleverantör utmärker sig för att tillverka varor av hög kvalité med få reklamationer. Produktionen sker på ett hållbart sätt. Företaget satsar på produktionsutveckling och design samt verkar för goda och långsiktiga affärsrelationer."

- Vi är väldigt stolta över priset, särskilt med tanke på att vi är själva motsatsen till köp och släng. Vi tillverkar ju kvalitetsprodukter med lång livslängd och som det till och med går att byta klädsel på hos oss, säger Jan Andersson, vd och försäljningsansvarig till Smålands-Tidningen

- Detta är framför allt ett pris till våra anställda. Vi är ett team och precis som i ett fotbollslag är alla spelare viktiga. Det är vi tillsammans som gör jobbet. Diplomet kommer att få en hedersplats på fabriken.

Läs artikel i Smålands-Tidningen.