Mitt och ditt – stjäla, låna eller kopiera?

Att ta en julgran i skogen, ladda ner en film eller kopiera designen på en stol är väl inte så farligt, eller?

Äganderätten och förutsägbarheten avseende äganderätten är av central betydelse för hela samhället, men också en förutsättning för att företag ska våga och vilja satsa på utveckling och expansion. Den 6 februari bjuder Skogs- och Lantarbetsgivareförbundet (SLA) och Trä- och Möbelföretagen (TMF) in till ett seminarium där dessa frågor kommer diskuteras av såväl politiker som representanter från flera olika branscher och industrier.

Vi ses i Wallenbergaren, Näringslivets Hus på Storgatan 19. Eva Hamilton, tidigare vd för SVT modererar och leder både samtal och debatt. Seminariet inleds av författaren Lena Andersson. Medverkar gör även bland annat Anna Serner, vd Svenska Filminstitutet och Maria Wetterstrand, tidigare språkrör för Miljöpartiet.

Seminariet är mellan 13:00 och 16:00. Lunchmacka serveras från 12:00. Ytterligare information om programmet kommer under januari på respektive hemsida nedan. Sista dag för anmälan är den 30 januari. Läs mer och anmäl dig här.

Varmt välkomna!

tmf.se | sla-arbetsgivarna.org