Sustainability Thinking på Stockholm Furniture & Light Fair

Foto: Stockholm Furniture & Light Fair Stockholm Furniture & Light Fair 2016.

Sustainability Thinking är temat på Stockholm Design & Architecture Talks, Stockholm Furniture & Light Fairs eget forum för kunskap och diskussioner inom design- och arkitekturområdet. Mässan äger rum 7-11 februari 2017.

- Hållbarhet är fortsatt ett viktigt ämne inom design bland utövare, producenter och konsumenter. Vi kommer att ta upp frågor om allt från livslängd på design och produkter, jämställdhet i branschen till hållbara material, tillverkningsmetoder och hållbar arkitektur, säger Cecilia Nyberg, projektchef för Stockholm Furniture & Light Fair.

Inför mässan 2017 byter Stockholm Design Talks namn till Stockholm Architecture & Design Talks, då ämnesområdet arkitektur nu blir en bärande del av kunskapsprogrammet med aktuella frågor för arkitekter.

Läs hela pressmeddelandet.