Dubbla mässerbjudanden till utländska arkitekter

31938395-close-up-of-architects-with-blueprint-at-office
Foto: Mostphotos

Under Stockholm Furniture Fair har mässan – i samarbete med Trä- och Möbelföretagen – bjudit in utländska arkitekter enligt två upplägg; VIP Invitation samt Special Guest.

- Det här är två erbjudanden som vi testar för första gången och som vi hoppas kan bli stående inslag under kommande möbelmässor, säger Linda Löf, projektledare för möbler på TMF. Erbjudandena riktar sig till de företag som ställer ut på mässan samt är medlemmar hos TMF och ambitionen är att locka upp emot ett 100-tal internationella arkitekter och inköpare till Stockholm Furniture Fair.

  • ”VIP Invitation”

De deltagande företagen bjuder via sina utländska agenter in arkitekter och inköpare till mässan. De som anmäler sig via detta erbjudande bjuds på en hotellnatt, två dagars inträde till mässan samt till ett mingel på onsdagen kl. 16-18.

  • ”Special Guest”

En möjlighet att skicka in en sammanställning över internationella arkitekter och inköpare som man vill ska få en inbjudan till mässan. De som anmäler sig via detta erbjudande blir bjudna på inträde till mässan valfri dag samt en bar voucher.

Paragraf

Som medlem får du ta del av medlemsexklusivt innehåll

  • Vi ger dig ett effektivt stöd som chef. Tillsammans bygger vi din kunskap.
  • Ta de lav branschanpassade kollektivavtal som underlättar vardagen
Glömt lösenord?
Felaktiga inloggningsuppgifter
Du loggas in