6 dec.

Seminarium för ingenjörsmässigt byggande i trä 2022

6 december, 08:00 - 16:30
Svenska Mässan i Göteborg

Årets Seminarium för ingenjörsmässigt byggande i trä kommer gå av stapeln tisdagen den 6 december på Svenska Mässan i Göteborg. Svenskt Trä i samarbete med Trä & Teknik, Svenska Mässan bjuder in till en spännande dag med inspirerande föredragshållare inom temat - Trä gör det möjligt - Kunskapen finns.

Årets Seminarium för ingenjörsmässigt byggande i trä kommer gå av stapeln tisdagen den 6 december på Svenska Mässan i Göteborg. Svenskt Trä i samarbete med Trä & Teknik, Svenska Mässan bjuder in till en spännande dag med inspirerande föredragshållare inom temat - Trä gör det möjligt - Kunskapen finns.

Seminarium för ingenjörsmässigt byggande i trä riktar sig främst till dig som är entreprenör, platschef, arbetsledare, kontruktör, entreprenadingenjör, student, lärare eller arkitekt. På plats finns även en minimässa där du har goda förutsättningar för att knyta nya affärskontakter och möta potentiella leverantörer.

Se preliminärt program med föredrag och talare:

Anmälan

OBSERVERA: Seminariet är kostnadsfritt men outnyttjad plats som inte avbokats senast den 15 november 2022 debiteras med 995 kr/plats exklusive moms och fakturaavgifter. Din plats kan även överlåtas till en kollega och meddela Svenskt Trä senast två dagar innan seminariet äger rum. Vid avanmälan på grund av sjukdom krävs läkarintyg för att inte bli debiterad. Avbokning och överlåtelse meddelas till Elin Bäck - elin.back@skogsindustrierna.se