Stockholm Furniture & Light Fair

Välkommen till världens största mötesplats för skandinavisk design, som är framflyttad till september grund av Coronapandemin. TMF kommer att vara aktiva under veckan med ett speciellt tema - mer information följer.

Under pandemin har flertalet möbel- och belysningsmässor världen över tvingats skjuta upp eller helt ställa in sina aktiviteter. Det gäller även Stockholm Furniture & Light Fair som tvingades ställa in sin mässa i februari 2021 och skjuta på mässan för såväl februari som september 2022.

- Vi fick ta ett snabbt beslut baserat på världsläget. Mässan gick inte att genomföra i februari, men för att erbjuda våra utställare och internationella besökare en ny möjlighet flytta fram den till 6–9 september. Signalerna från branschen talade för att man var positiv till detta. Med facit i hand har det visat sig att det splittrade branschen. Man valde mellan september 2022 och februari 2023. I dagsläget är det viktigaste att vi står enade och starka tillsammans. Därför väljer vi att ställa in mässan i september och ha fullt fokus på februari, säger Chicie Lindgren, Business Area Manager, Stockholm Design Events

Mer information om Stockholm Furniture & Light Fair finns på stockholmfurniturelightfair.se.