Teknikcollege Rikskonferens 2022

Välkommen till Teknikcolleges rikskonferens 2022! Som vanligt är man i en ny stad och i år är vi i det Teknikcollege Norrbotten och Luleå. Utöver seminarier, paneldebatt och en huvudtalare är en nyhet för årets konferens ett lunch-till-lunch-upplägg som man hoppas ska kunna ge ännu fler möjligheter till erfarenhetsutbyte och inspiration.

Preliminärt program

Årets konferenstema är energi in-energi ut - med grunden i Sveriges pågående energiomställning men framför allt den energi som konceptet Teknikcollege ger svensk industri. Teknikcollege drivs av energi, engagemang och ihärdighet. Bränslet in i Teknikcollege i form av nya studerande på våra certifierade utbildningar skapar sedan god energi ute på arbetsmarknaden i form av rätt och efterfrågad kompetens.
Moderator: Kristine Wiklund, Gröna arbetsgivare

Tisdag 15 november

  • 12:00 Lunch. Kulturens hus i Luleå
  • 13:00 Rikskonferensen inleds

Konferensen innehåller många spännande föredrag och diskussioner med koppling till Teknikcollege. På den stora scenen möter vi bland annat representanter från lokala företag, politiken samt utbildningsväsendet. Ett detaljerat program för konferensen kommer att presenteras vid ett senare tillfälle.

  • 17:00 Slut dag 1
  • 19:00 Middag i Kulturens Hus. Samling med fördrink från kl. 18:30

Onsdag 16 november

  • 08:30 Kaffe och mingel
  • 09:00–12:00 Rikskonferensen fortsätter
  • 12:00 Lunch Kulturens Hus i Luleå, avslutning och hemfärd

Anmälan

Anmäl dig här