Lönebildningsdagen 2022

Tema: Att leda eller inte leda med lönen – det är frågan

De flesta företag har mer eller mindre möjlighet att leda med lönen. Under Lönebildningsdagen - arrangerad av Svenskt Näringsliv 2022 - fokuserar man på hur lönesättningsarbetet på företagen kan utveckla för att förstärka ledarskapet. Möt forskare, företag och kollektivavtalsförhandlare som ger kunskap och inspiration kring lönebildningsarbetet på företaget.

Läs mer om eventet här.

I år är planen att deltagarna ska kunna välja mellan att delta fysiskt eller digitalt. Lönebildningsdagen spelas även in för att kunna ses i efterhand.
De som deltar fysiskt är välkomna till Näringslivets Hus. För digitalt deltagande skickas en länk dagen innan eventet. Det finns begränsat med platser för fysiskt deltagande och här gäller först till kvarn.

Frågor?
Om du har frågor om Lönebildningsdagen är du välkommen att kontakta Edel Karlsson Håål på edel.karlssonhaal@svensktnaringsliv.se

Kontakt
Cathrine Ruud
cathrine.ruud@svensktnaringsliv.se

Anmälan

Anmäl dig här.
Sista anmälningsdag är den 5 oktober.