Besöksresa/matchmaking i samband med Orgatec i Köln

Som ett led i TMF:s långsiktiga exportsatsning arrangeras besöksresor/matchmaking för att möta potentiella samarbetspartners och kunder för att utveckla företagens export. Den 25-27 oktober är det dags för Köln och den tyska marknaden - parallellt med mässan Orgatec.

Genom finansiering från Tillväxtverket, Svenska Institutet/Swedish Design Movement samt regionerna Skåne, Västra Götaland, Kronoberg och Jönköping har ytterligare aktiviteter i den långsiktiga exportsatsningen för svensk möbelindustri säkrats. Det handlar om resor under hösten-2022 till två utvalda marknader - London och Köln.

Tolv personer följer med på resan till Köln och de kommer – förutom besök på mässan – att erbjudas möten med framgångsrika svenska företag på marknaden samt matchmaking med potentiella samarbetspartners och kunder. Orgatec-mässan arrangeras vartannat år med fokus på leverantörer av möbler för kontor och offentlig miljö. Orgatec lockar cirka 750 utställare och 60 000 besökare från 140 länder, däribland ett 30-tal svenska utställare. Pga. pandemin ställdes mässan in 2020.

Tveka inte att höra av dig till Linda Löf, projektledare för TMF:s exportsatsning, för frågor.
Du hittar upplägg för Kölnresan längre ned på sidan.

Arrangör:
TMF samarbetar med Business Sweden i Tyskland, som ansvarar för förberedelser inför avresa samt upplägg och mötesbokningar under de aktuella dagarna. Projektet finansieras av Tillväxtverket, Designprogrammet och regionerna Jönköping, Kronoberg, Skåne och Västra Götaland. Projektet genomförs som en del av Designprogrammet/Swedish Design Movement, som är en del av regeringens export- och investeringsstrategi och syftar till att öka exporten av hållbara varor och tjänster från Sverige.