Webbinarium om nya Konsumentköplagen & Allmänna leverans- och köpevillkor för konsumentköp av kök och badrum

Foto: INR

Välkommen till ett webbinarium för TMF:s medlemmar som producerar och säljer kök- och/eller badrumsinredning till privatpersoner och använder Konsumentverkets och TMF:s framtagna Allmänna leverans- och köpevillkor för konsumentköp av kök och badrum BÖ 2022:7, Dnr 2022/354.

Madeleine Sivert på Walthon Advokater kommer att presentera nyheterna i den nya konsumentköplag som trädde i kraft den 1 maj och de nya - Allmänna leverans- och köpevillkor för konsumentköp av kök och badrum BÖ 2022:7, Dnr 2022/354 som gäller from 1 juli 2022.

Madeleine kommer kortfattat gå igenom fördelarna med att hänvisa till våra kök och bad guider som vi hänvisar till i de uppdaterade köpeavtalen som också lanseras i samband med den nya Konsumentlagstiftningen.

Här kan du ta del av avtalet & köpeavtalen (kräver inlogg) samt våra kök- och badinredningsguider.

Talare

Sandra Furtenbach
Projektledare på TMF med ansvar för TMFs inredningsföretag,  leder branschgruppen Kök & Bad, Specialinredning samt Skivgruppen.

Madeleine Sifvert
Advokat/delägare på Walthon Advokater och specialist på bland annat entreprenadjuridik, byggsektorns avtalssystem (AB 04, ABM 07 m fl), tvistelösning samt offentlig upphandling.

Anmälan

Anmälningslänk