Webbinarier med lansering av unik, branschanpassad immaterialrättsförsäkring

- anmälan gäller för båda

Immaterialrätt är ett utmanande område för möbelbranschen – att värna ensamrätten till sina designade produkter. För att underlätta för våra möbelföretag lanserar TMF en speciellt framtagen, branschanpassad immaterialrättsförsäkring, som ska minimera riskerna vid intrång. Du lär dig mer om försäkringen via dubbla webbinarier; det första för att sätta dig in i immaterialrätten och möjliga skydd som företagare, medan det andra presenterar försäkringslösningen mer i detalj. Webbinarierna är exklusiva för TMF-medlemmar och anmälan gäller för båda tillfällena.

Följande datum och tider är aktuella:

• 25 november, kl 08.45-10.00: Immaterialrätt – Hur skyddar vi våra produkter? Vad behövs och vilken hjälp kan vi få?
Information om strategier och möjligheter kopplade till immaterialrätt och vilket skydd du som företagare behöver.
Medverkande: Markus Dahlberg PRV, Christina Wainikka Svenskt Näringsliv, samt Johan Lindau, vd på Blå Station.

• 9 december, kl 09:00-10.00: Lansering av immaterialrättsförsäkring
Information om vår unika immaterialrättsförsäkring - framtagen specifikt för möbelbranschen i samarbete med representanter från möbelindustrin, PRV, Svenskt Näringsliv, Söderberg & Partners samt försäkringsbolaget If.
Försäkringslösningen (via If Skadeförsäkring) ska utgöra ett stöd för dig som företag när du blivit utsatt för ett intrång och göra det möjligt att driva juridisk process mot det plagierande företaget eller när någon påstår att du gjort ett intrång. If Skadeförsäkring tillsammans med Söderberg & Partners presenterar närmare om varför du som medlem bör koppla på ett försäkringsskydd för immaterialrätt.
Medverkande: Hans-Otto Nilsson och Magnus Norman, If Skadeförsäkring, samt Mikael Henningsson och Joy Tischner Röhrens, Söderberg & Partners (TMF:s partner för försäkringslösningar).

Anmälan

Du registrear dig via följande länk