PANELSAMTAL/SF&LF: The office - from workspace to lifespace?

Den tid då kontoret var arbetsplatsen är sedan länge förbi. Men när både möten och dokumentation flyttar in i det digitala molnet, hur måste då det fysiska arbetsområdet utvecklas för att förbli relevant? Vågar vi ens tillstå att kontorsperioden är slut? Vad skulle det betyda för arkitekter och klienter?

I denna paneldiskussion analyserar Tengbom arkitekter globala kontorstrender, varumärke och tjänster som behövs för att locka framtida talanger. Eftersom vårt arbete är mindre bundet till ett fysiskt utrymme, måste kontorsupplevelsen bli det bästa alternativet - inte bara för att arbete utan för att leva våra liv.

Moderator: Linda Camara - Operativ chef, Arkitekt SAR/MSA vid Tengbom & Nadia Tolstoy - Trendspanare, Inredningsarkitekt vid Tengbom

Gäster:
Lars-Gunnar Lundgren - Chef för Nimway (Sony)
Magnus Behrenfeldt - Chef stadsutvekling, AMF
Sebastian Rudenstam - Med-grundare & CCO till och på Beleco

Språk: Engelska