Rikskonferens, Teknikcollege

Missa inte årets viktigaste mötesplats för kompetensförsörjning. Teknikcollege håller sin Rikskonferens den 14 november i Västerås. Temat för årets konferens är attraktion till industrin arbetsplats och industrirelevanta utbildningar.

Syftet med konferensen är att fokusera på utveckling inom de industrirelevanta utbildningarna genom att skapa möten och nätverk mellan skola och industriföretag, mellan lärare, mellan utbildningsanordnare och mellan kommuner samt att inspirera och sprida goda exempel.

Lyssna och tänk till kring attraktiva arbetsplatser och karriärvägar och ta med dig nya verktyg och insikter från Teknikcollege nationella ESF-projekt Status, kvalitet och matchning.

Anmälan & Information

Via följande länk kommer du till fullständigt program och anmälan 
Välkommen med din anmälan senast den 31 oktober.