Möbeldagen 2018

Möbeldagen 2018 i Helsingborg.

I år byter Möbeldagen stad till Helsingborg och du hälsas välkommen till Dunkers kulturhus den 8 november.

Vi inleder dagen med ett tema kring "Förändringsledning och innovation" där det diskuteras hur man på bästa sätt kan skapa ett innovativt företagsklimat, hur man leder i förändring samt hur man kan fortsätta vara en attraktiv arbetsgivare och engagera sina medarbetare. Talare på ämnet är Klara Adolphson, Director of Organisational and Leadership Design på PwC Experience Center, Sofie Lindblom, VD och grundare ideation 360, samt Ragnars Inredningar, som delger sina erfarenheter.

Vi fortsätter sedan dagen med ytterligare föreläsningar och paneldebatter kring aktuella och angelägna branschfrågor – vi återkommer löpande med information kring detta!

Möbeldagen är en mötesplats och källa till kunskap och inspiration för verksamma inom möbel- och inredningsbranschen. Efter avslutat program arrangeras ett mingel för att du ska ges ytterligare möjlighet att nätverka med dina branschkollegor.

Moderator för Möbeldagen 2018 är Hanna Nova Beatrice, chefredaktör på Residence.

Läs mer om Mobeldagen via vår Möbeldagssida. Där hittar du även länk till anmälan.