Digital Produktionsdag

Foto: Most Photos

Industrin digitaliseras i allt större utsträckning, men vad innebär egentligen begreppet? Vad menas med digital transformation och hur kan företag ta sig an utmaningen på bästa sätt? Hur kan Industri 4.0 bidra till att effektivisera verksamheten? Vi ger dig svar under vår Digitala Produktionsdag – den 25 september i Nässjö.

Under dagen kan du ta del av intressanta föreläsningar och goda exempel. Bland annat berättar Samuel Holmström, vd på Lundqvist Trävaru, om hur företaget med hjälp av inspiration från Google och logik från spelvärlden omvandlats från traditionell trävaruindustri till ett av Sveriges idag modernaste företag. Dagen avslutas med en paneldiskussion.

Moderator är Beata Wickbom, en av Sveriges mest ansedda experter på digitaliseringens möjligheter och en flitigt anlitad föreläsare. Beata var nominerad till Årets moderator 2016.

Under TMF:s Digitala produktionsdag anordnas även miniutställningen Industri 4.0 med branschens maskinleverantörer.

OBS! Notera att det är registrering och fika samt miniutställning Industri 4.0 från kl 09.00.

Anmälan & Information

Anmäl dig via följande länk.
Ladda ner och läs detaljerad inbjudan till höger.