Kickstart Nässjö - dag 3

Foto: Pixabay

TMF och Träcentrum i Nässjö anordnar Kickstart-seminarium för små och medelstora företag. Inbjudan är även öppen för andra branscher. Kravet är att man ska vara verksam inom industrin och vara SME-företag. Stora företag kan också delta men i första hand är det de små och medelstora företagen vi riktar oss mot.

Kickstart Digitalisering arrangeras för att stärka digitaliseringen och konkurrenskraften för industriföretag i Sverige. Utgångspunkten är att öka digitaliseringstempot för små och medelstora företag genom en enkel och effektiv startmodell som omfattar tre fysiska träffar, en heldag och två halvdagar. Initiativtagare är Teknikföretagen och projektet finansieras av Tillväxtverket.

Det handlar om tre tillfällen med seminarium och workshops där företagen får hjälp med att kartlägga sin digitala status och hur man ska gå vidare för att öka sin grad av digitalisering.

Datum

  • Dag 1: 16 maj: kl. 09.00-16.00
  • Dag 2: 30 maj: kl. 09.00-13.00
  • Dag 3: 13 juni: kl. 09.00-13.00

Anmälan och frågor

Anmäl dig här.

Upplägg och omfattning 

Under en workshopserie diskuterar vi möjligheterna med digitaliseringens framfart. Vi försöker hjälpa ditt företag att hitta en struktur för kommande digitala utmaningar. Att ta del av Kickstart Digitalisering innebär att ditt företag investerar i två kostnadsfria heldagar, bestående av en heldag och två halvdagar med workshops kring digitalisering. Det kommer att tilldelas två hemläxor för att påbörja den interna processen.
För att få ut så mycket som möjligt av Kickstart ser vi av erfarenhet att det är bra om 2-3 personer deltar från företaget, i ledning eller motsvarande beslutsfattande position.