Trähusdagarna

Välkommen till Trähusdagarna 2018. Det återkommande evenemanget bjuder på flera nyheter, bland annat dubbla sessioner dag 1 med fler föredrag att välja på. Dagarna är förlagda till Elmia i Jönköping med boende och middag på Scandic Elmia.

Trähusdagarna - 14-15 mars - riktar sig till dig som är inköpare, tekniker, leverantör, konsult eller entreprenör i trähusbranschen och det är 18:e året i rad som det anordnas temadagar om produkter, system, regelverk mm. Årets fokusområden är energi, miljö, automation och digitalisering samt fönster och dörrar.

Klicka vidare till vår speciella evenemangssida där du hittar program samt länk till anmälan.

Arrangör

RISE och Trä- och Möbelföretagen, TMF, samverkar i teknik- och regelverksfrågor samt kompetensutveckling. För 18:e året i rad anordnas temadagar om produkter, system, regelverk m.m. för trähusbranschen. Sedan 2014 är även Vinnväxt-miljön Smart Housing Småland medarrangör.