"Vad ni gör idag är vad byggindustrin i Nordamerika vill göra imorgon." Amerikanen Scott Hedges är rak och tydlig med vad svensk trähusindustri kan exportera i kunskap till andra sidan Atlanten, och han beskriver möligheten som "lågt hängande frukt" där det finns många alternativ att marknadsföra och sprida det vidare.
Hedges var en av inledningstalarna på årets Trähusdagar i Jönköping och föredraget var såväl inspirerande som tankeväckande för närmare 250 deltagare.
Förutom Scott Hedges rymde Trähusdagarna ämnen som digitala kundupplevelser, cirkularitet i träbyggande, nytt kring BeSmå-projektet, brand, funktionalitet och fuktsäkerhet, samt senaste nytt om skärpta energikrav.

Vad intresserar amerikaner när det gäller svenska hus?

Scott Hedges

Vad intresserar amerikaner när det gäller svenska hus och vårt sätt att ta sig an huskonstruktion? Scott Hedges har verkat i Sverige sedan 2006 – de senaste åren med att marknadsföra svensk trähusindustri och svensk byggkunskap till Kanada och sitt hemland USA. I år besökte han Trähusdagarna, för att tala om just svensk trähusindustri ur ett armerikanskt perspektiv.  

Intressanta talare på årets Trähusdagar

Anmälan, boende & program

Datum & Tid

13-14 mars 2019
Dag 1 - kl 10-17, med efterföljande middag
Dag 2 - 09-14.30

Plats

Elmia Kongress- & Konferens
Elmiavägen 15
554 54 Jönköping

Länk till program

Kontaktpersoner

Robin Andersson, RISE (innehåll/tekniska frågor)
E-post: robin.andersson@ri.se
Tfn: 010-516 53 23

Eva Malmqvist, RISE (anmälan & hotell)
E-post: eva.malmqvist@ri.se
Tfm: 010-516 51 31

Lena Davidsson (anmälan & hotell)
E-post: lena.davidsson@ri.se
Tfn: 010-516 56 12 

Anmäl dig