Sofie Lindblom

- vd och medgrundare, ideation360

I den snabba takt som världen förändras idag är innovation något som alla organisationer behöver jobba aktivt med. Men hur gör man och var börjar man? I det här föredraget kommer vi gå igenom hur man kan skapa förutsättningarna för innovation i sin organisation genom företagskultur, strategiska modeller och processer. Målet är att innovation ska vara något som känns kul och spännande, inte ångestladdat och förvirrande.

Sofie Lindblom är innovationsexpert, internationell talare och bloggare. Hon är vd och medgrundare för ideation360 - ett bolag som hjälper organisationer över hela världen att bygga upp sin innovationsförmåga genom verktyg och metodik. Sofie var tidigare Global Innovationschef för Spotify. Sofie Lindblom har fått många fina utmärkelser, som exempelvis "Årets IT-tjej" av Microsoft, en av Sveriges 100 mäktigaste kvinnor, en av 101 supertalanger samt årets digitala influencer – och inte minst - som en av de 50 mest inspirerande kvinnorna i Europa.

Tema "Förändring & Innovation"
Med det här temat vill vi inspirera i hur man kan skapa ett innovativt företagsklimat, hur man leder i förändring, hur man fortsätter vara en attraktiv arbetsgivare framåt och hur man engagerar sina medarbetare.