Marknadsanalyser & Individuell exportcoachning

TMF:s långsiktiga exportsatsning för möbel- och inredningsindustrin är framme vid första anhalten; presentationer av fyra omfattande marknadsanalyser - för Storbritannien, Frankrike, Tyskland och USA - samt individuell exportcoachning via Business Sweden.

De analyser som har tagits fram under året svarar t.ex. på frågorna; hur ser möbelindustrin ut i länderna just nu, hur sker försäljning mot olika kundgrupper och vilka krav ställs på möbler på de olika marknaderna? Även hållbarhetsfrågan samt kulturella skillnader finns med i analyserna, som är utförda av Business Sweden-medarbetare lokalt på de respektive marknaderna.

Följande webbinarier erbjuds:

  • 12 oktober, Storbritannien – kl 09-10.30
  • 14 oktober, Frankrike – kl 09-10.30
  • 19 oktober, Tyskland – kl 09-10.30
  • 21 oktober, USA – kl 15-16.30

Anmälan

Individuell exportcoachning

Ta tillfället att delta i kostnadsfri exportcoachning som utförs under hösten och vintern, både i grupp och individuellt. Tillsammans går vi igenom frågor som uppkommer i en exportsatsning; såsom marknadsval, positionering, prissättning, budgetering, avtal och exportregler.

"Vi förstod tidigt värdet av Business Swedens utbildning och att ta den seriöst och göra arbetet bakom som krävs. Det går inte att bara ställa ut på en designmässa i London och tro att det är som att sälja i Sverige."

Malin Muskala, CEO, Mizetto
Exportcoachad av Business Sweden 2019

Läs mer om coachning av små och medelstora företag

Anmälan