Från Edsbyn till Manilla

  • Företag: Edsbyn
  • Ort/land för exportprojektet: Manilla, Filippinerna
  • Produkter/produktkategori: Piece (bord), Feather (bord), Feather (bord), Neat "förvaring), Resolve (soffa med hög rygg), Gap (soffa), möbler för arbetsplatsen.

Storyn:

Med rötterna i starka hantverkstraditioner möblerar Edsbyn Sverige och världen. Möbler levereras i samtida nordisk design och funktion till företag och offentlig miljö - i samarbete med ledande formgivare.

Som en del av exportsatsningen deltog Edsbyn China i ett förändringsprojekt hos en global kund i Manila. Play N' Go är en av de ledande företagen inom spelutveckling. När de flyttade in i nya lokaler var visionen att skapa en inredningslösning som speglar det innovativa företaget och dess övriga kontor som finns på flera delar i världen.
Målet var att skapa en känsla av en storstad med en urban atmosfär där inredning och färgval representerar företagets varumärke. När det blev dags att välja inredning låg fokuset på hållbara och kvalitativa möbler, samtidigt som det skulle vara en moderniserad inredning för att nå det rätta uttrycket av storstadspuls.

Inredningen har valts med utgångsläget att det ska vara så nära och lokalproducerat som möjligt, där Edsbyn China har levererat både miljömöbler och planmöbler.
Senab stod för layout, inredningsförslag och färgsättning, hela tiden utifrån ett koncept som har tagits fram specifikt för kunden.

Paragraf

Som medlem får du ta del av medlemsexklusivt innehåll

  • Vi ger dig ett effektivt stöd som chef. Tillsammans bygger vi din kunskap.
  • Ta de lav branschanpassade kollektivavtal som underlättar vardagen
Glömt lösenord?
Felaktiga inloggningsuppgifter
Du loggas in