TMF i Almedalen 2017

Almedalen 2016; Träffpunkt TMF
Foto: Ola Torkelsson; Träffpunkt TMF.

Politikerveckan i Almedalen är en viktig arena för TMF:s näringspolitiska arbete, och de senaste åren har vi satsat på en fast mötesplats, Träffpunkt TMF.

TRÄFFPUNKT TMF - en arena för påverkan

För tredje sommaren i rad satsar TMF på Träffpunkt TMF under Almedalsveckan,
en mötesplats där vi får tillfälle att prata med politiker, beslutsfattare och opinionsbildare
om branschens mest angelägna frågor.

– Vi sammanför flera olika intressanta personer till viktiga samtal om byggande,  kompetensförsörjning, upphandling, design, företagande och mycket mer. Och möbelföretagets G.A.D:s fina showroom och butik mitt i Visby är en inspirerande och talande miljö för detta, säger Anne Rådestad, kommunikationschef på TMF.

Datum: 3-5 juli, kl 9-13.
Plats: G.A.D:s butik på Hästgatan 10 (H10)

Rundabordssamtal/Industrin tar matchen

TMF kommer även att arrangera rundabordssamtal om äganderätt respektive integration i Hotell St Clemens trädgård i samarbete ned SLA, Skogs- och Lantarbetsgivareförbundet. Desutom är TMF även en av parterna i samarbetet Industrin tar matchen på Industriområdet.

TMF:s seminarier

3 juli - Förtäta rätt – Bygg det folk vill ha!

Sverige behöver bygga 700 000 nya bostäder till 2025. Det är nästan samma utmaning som på 60-talet då miljonprogrammet byggdes. Men vi får inte göra om samma misstag. Många bostäder på en gång behöver inte bli stereotypt och trist. Vi har lösningen – den moderna trädgårdsstaden.

Datum: 3 juli kl 10.30-12
Plats: M/S Blue Charm, Samhällsbyggararenan
Arrangör: TMF, Trä- och Möbelföretagen i samarbete med Obos och Boklok