Inspirerande studieresa till Schweiz

Den 4-6 oktober anordnade TMF en studieresa till Schweiz för medlemmar inom möbler och inredning. Under de tre dagarna hann man bland annat med ett besök hos den globalt kända möbelproducenten Vitra.

- Vi kan blicka tillbaka på tre mycket intressanta och givande dagar tillsammans, där vi har besökt återförsäljare och möbelproducenter samt spenderat en heldag på Vitra campus. Vi hann även med ett besök hos den svenska ambassadören som precis inrett sitt residens med svensktillverkade möbler och annan inredning, säger Linda Löf, projektledare för möbler inom TMF branschutveckling.

- En stor behållning från resan var med vilken professionalitet och stark serviceinställning vi har blivit bemötta under våra besök. Jag hoppas och tror att alla i gruppen, på samma sätt som jag, kommit hem med massa ny inspiration och energi.

Se bildspel ovan.