Ulrika Johansson Ståhl ny vd för Lammhults Möbel

Ulrika Johansson, ny vd på Lammhults Möbel.
Foto: Lammhults Möbels nya vd, här på Möbeldagen 2015. /Foto: TMF

Ulrika Johansson Ståhl har utsetts till ny vd för Lammhults Möbel AB efter Cecilia Hallberg. Hon var tidigare marknadschef inom bolaget.

- Det är med stolthet och ödmjukhet jag antagit rollen som ny VD för Lammhults Möbel. Lammhults har gjort en fantastisk resa, från denna lilla mekaniska verkstaden som grundades 1945 till det internationella designföretag man är idag. För mig handlar det om att ytterligare stärka och förädla det unika vi har byggt upp, blicka framåt för att möta och anpassa affären efter framtidens krav, såväl nationellt som internationellt, säger Ulrika Johansson Ståhl till TMF.

Ulrika Johansson Ståhl har en lång och gedigen erfarenhet från branschen och Lammhults Möbel. 1998 startade hon som marknadskommunikatör inom bolaget, och Ulrika Johansson Ståhl har under åren 2006-2008 och från 2012 fram tills nu haft rollen som marknadschef. Under åren 2009-2012 hade Ulrika även ett ansvar som kommunikationschef inom koncernbolaget Lammhults Design Group.

- Jag är säker på att Ulrika, tillsammans med det starka ledningsteam och den fantastiska och kompetenta personal som finns inom Lammhults Möbel, kommer kunna utveckla bolaget vidare och leda Lammhults till nya framgångar, säger Fredrik Asplund, koncernchef, i en presskommentar.