Seminarium; Timber-based hybrid structures

Väkommen till ett seminarium om Timber-based hybrid structures eller Konsten att kombinera trä med andra material. Seminariet (på engelska) vänder sig till ingenjörer, arkitekter och entreprenörer som vill skaffa sig fördjupad kunskap inom träbaserade hybridkonstruktioner.

Genom att främja kombinationen av trä med andra material kan vi förbättra träets förutsättningar som konstruktionsmaterial och därmed åstadkomma effektivare och hållbarare byggnader och infrastruktur. Programmet består av en rad internationellt framstående föredragshållare inom prioriterade områden för byggande med trä i kombination med andra material.

Seminariet arrangeras av KTH, Kungliga Tekniska Högskolan och LTH, Lunds Tekniska Högskola, tillsammans med branschorganisationerna TMF, Svenskt Trä och Sveriges Träbyggnadskansli samt Skanska.

Anmälan

Evenemanget är fullbokat.