Lönebildningsdag 2017

Kurs - lönekartläggning

För tredje året i rad arrangerar Svenskt Näringsliv Lönebildningsdagen. Den vänder sig till dig som arbetar med lönefrågor. Gör som hundratals av dina kollegor: kom och diskutera, byt erfarenheter och få ny kunskap om hur du kan utveckla den medarbetarnära lönesättningen i ditt företag eller din organisation.

På Lönebildningsdagen 2017 medverkar bland andra:

  • Peter Jeppsson, vice vd Svenskt Näringsliv
  • Elaine Eksvärd, retorikexpert
  • Arvid Hedman, Head of Global Compensation & Benefits Spotify
  • Jenny Heimersson, vd Atlas Copco Construction Tools Kalmar
  • David Morgenstern, Talent Manager Molntjänster Ericson

Lönebildningsdagen 2017 leds av ekonomijournalisten Mia Odabas.

Under dagen arrangeras också mindre rundabordssamtal och seminarier med olika teman. Samtalen är ett tillfälle till fördjupning, dialog och erfarenhetsutbyte och arrangeras vid två tillfällen under dagen – ett pass på förmiddagen samt ett pass på eftermiddagen. Ange vid anmälan vilka två pass du vill delta i.

Du anmäler dig här via den här länken.
Sista anmälningsdag är fredagen den 15 september 2017.