Almedalen 2017; Industrin tar matchen

Industrin tar matchen, Industriområdet under Almedalsveckan i Visby.

Vilka beslut behövs i dag, för att det ska vara verklighet i morgon? Under årets Almedalsvecka fokuserar Industrin tar matchen på framtidens industri.

Vad behöver ske i dag för att industrin i Sverige ska fortsätta att vara motorn i svensk ekonomi? Det blir en fullmatad vecka för alla med intresse av samhällsfrågor, välfärd och Sveriges fortsatta konkurrenskraft.

Genom Industrin tar matchen vill vi tydliggöra hur industriföretagens framgångar bidrar till den svenska välfärden. Svenska industriföretag "tar matchen" varje dag, året runt på den globala marknaden. De utvecklar nya produkter och tjänster, marknadsför dem i hela världen, och de gör sitt yttersta för att driva hållbara och ansvarstagande företag.

Utan våra industriföretag skulle Sverige vara ett betydligt fattigare land på många sätt. Om detta vill vi diskutera, engagera och samtala. Vi gör det genom en rad gemensamma aktiviteter men också var och en för sig. Mer om vilka som tillsammans med oss står bakom initiativet ser du nedan.

Välkommen till vårt Industriområde mitt i Visby!